Word onze partner

Het boekings­platform dat met je samenwerkt

Moonback biedt een eerlijk alternatief voor de huidige grote boekingsplatformen. Eerlijke tarieven, meer vrijheid voor jou en een gezamenlijke aanpak die zal helpen jouw hotel te laten floreren in plaats van uit te knijpen.

Dit is waarom Moonback bestaat.

Registreer jouw hotel

Deze afspraken maken we

We hanteren de volgende commissiestructuur:

  • 10% platformbijdrage op de kamerprijs voor gasten die voor het eerst komen via Moonback.
  • 3% platformbijdrage voor terugkerende gasten.
  • 0% platformbijdrage op maaltijden en supplementen.
  • Reizigers betalen vooraf via Stripe (onze PSP). De betalingskosten van 2% van het totale bedrag worden apart in rekening gebracht.

Dit is hoe we het doen

Reizigers betalen vooraf

We vragen reizigers vooraf te betalen. We ondersteunen alle reguliere betaalkaarten, creditcards en de meeste andere betaalmethoden.

Behoud jouw eigen beleid

Je kunt bijvoorbeeld je eigen annuleringsregels handhaven. Wij vertrouwen erop dat je het eenvoudig en transparant houdt.

Direct contact met gasten

Je kunt direct contact hebben met de gasten. Bouw een relatie met ze op zonder dat wij er tussen zitten.

Registreer jouw hotel

Moonback rolt stad voor stad uit

We willen reizigers een goed aantal hotels bieden om uit te kiezen. Daarom groeit Moonback stad voor stad.

We zullen in de loop van 2023 in 50 grote steden in Europa live zijn. Weten wanneer jouw stad aan de beurt is? Meld je dan nu alvast aan. Je krijgt dan een melding als jouw stad aan de beurt is.

Vervroegd registreren

Betaald krijgen

Onze betalings- en terugbetalings­oplossing

Reizigers betalen vooraf, op het moment dat ze reserveren. De betaling gaat rechtstreeks naar de persoonlijke rekening van het hotel bij onze Payment Service Provider (PSP), minus de platformbijdrage voor Moonback en de PSP-kosten.

De betaling blijft op jouw persoonlijke rekening totdat de annuleringstermijn is verstreken, zodat eventuele terugbetalingen zonder problemen kunnen worden uitgevoerd. Zodra annuleren niet meer mogelijk is, wordt de betaling automatisch naar jouw bankrekening overgemaakt.

Om je de hierboven beschreven voordelen te bieden, werken wij met Stripe als onze PSP. Hun wereldwijd bekende platform biedt alle belangrijke betaalmethoden en kan alle betalingen innen. De transactiekosten van Stripe van 2% van het betalingsbedrag is een all-in vergoeding die alle gerelateerde transacties dekt.

Registreren is eenvoudig

Ons aanmeldproces leidt je door de onderstaande stappen.

Sluit je channel manager of PMS aan

Om het aansluiten te vereenvoudigen, maken wij gebruik van het OpenGDS-platform. Dit Nederlandse platform ondersteunt momenteel 67 van de belangrijkste systemen. Wij hoeven alleen maar te weten welke systemen je gebruikt en wij zorgen voor de rest. Staat jouw systeem er nog niet bij? Laat het ons weten.

Open & koppel een Stripe account

Wij zullen je vragen om een account te openen bij Stripe, onze Payment Service Provider, zodat wij de betalingen van de gasten en meer soepel kunnen doorsturen. Je kunt rechtstreeks vanuit onze Partner Portal een account bij Stripe openen.

Voeg content, producten en beleid toe

Met onze gebruiksvriendelijke Partner Portal maak je pagina’s die het karakter van het hotel laten zien. Vergeet niet om jouw persoonlijke touch toe te voegen in de beschrijving!

Registreer jouw hotel

Ondersteuning

Wij zijn er om je te helpen

Ons supportteam staat altijd klaar om te helpen. Stuur een e-mail naar support@moonback.com.