Doe mee aan onze crowdfunding

Binnenkort start de nieuwe crowdfunding. Met jouw investering kunnen we samen nóg meer impact maken. Dus doe je ook mee?

Vul de enquete in

Tijd voor verandering

We hebben bewezen dat het kan, een eerlijke boekingssite. Toch gaat het bij de grote spelers nog steeds alleen om zo veel mogelijk winst maken, waarbij reizigers en hotels worden uitgeknepen. Door te groeien kunnen we samen met jou meer impact maken. Help jij ons mee om de platformeconomie eerlijker te maken?

Ambitie

Groeien naar meer dan 50 steden

We willen snel uitbreiden: meer steden, meer aanbod, meer boekingen en een groter team om dat voor elkaar te krijgen. Straks moet je op Moonback in alle grote steden in Europa een hotel kunnen boeken. Natuurlijk blijven we ook bouwen aan de website, zodat deze steeds fijner wordt.

Kunnen we op jou rekenen?

Binnenkort start onze crowdfunding. Met het opgehaalde geld willen we onze groeiplannen realiseren en jij kunt helpen dat voor elkaar te krijgen. Wil je graag in Moonback investeren of overweeg je dit? Vul dan onze korte enquête in en krijg als eerste bericht als de crowdfunding van start gaat.

Vul de enquete in

Ok, maar...

Hoe werkt dat, crowdfunding?

Onze crowdfunding is een aandelencampagne, dus je koopt je als het ware een stukje van het bedrijf. Om precies te zijn geven we certificaten uit op een van de economisch aandelen van Moonback B.V.. Een certificaat kost 250 euro en je mag er zo veel kopen als je wilt. Jij brengt daarmee nu kapitaal in zodat wij kunnen groeien. In ruil daarvoor kunnen we in de toekomst een deel van onze winst aan je uitkeren.

Onze missie staat altijd voorop

Moonback is opgericht volgens het steward-ownership model, wat betekent dat grote investeerders het nooit voor het zeggen kunnen krijgen. Als investeerder mag je namelijk wel meeverdienen, maar niet meebeslissen. Onze missie om een eerlijke platformeconomie te maken zal daardoor altijd voorop staan.

Doe je ook mee?

Wil je investeren in Moonback en zo er samen met ons voor zorgen dat de platformeconomie eerlijker wordt? Vul de enquête in en we laten het je weten zodra onze crowdfundingcampagne van start gaat. Let’s go!

Vul de enquete in