Winactie: overnachting Rotterdam en tour Rotterdamse Dakendagen

Ontdek Rotterdam op een manier die je nog niet eerder beleefd hebt. Doe mee aan onze winactie, dan maak jij kans op een luxe hotelovernachting voor twee personen in Rotterdam én een exclusieve dakentour tijdens de Rotterdamse Dakendagen.

Wat kun je winnen?

 • Hotelovernachting bij Supernova inclusief ontbijt
 • Dakentour tijdens de Rotterdamse Dakendagen
 • Toegang tot de hoofdlocatie met live muziek 
 • Voucher voor de Rotterdam Rooftop Walk
 • Op 4 en 5 juni 2022 voor 2 personen

Natuurlijk vul je de rest van de tijd zelf in met dingen die je graag doet. Alles kan in Rotterdam, van shoppen tot uit eten en van museumbezoek tot abseilen van de Euromast. Oké, dat laatste wil je misschien niet. Maar de rest van je weekend weg bepaal je dus lekker zelf.

Zo doe je mee
Hotel Supernova (Foto Max Kneefel)

Hotel Supernova

Je slaapt met je reispartner bij hotel Supernova. In dit heerlijke hotel is de Rotterdamse cultuur tot in ieder detail verwerkt. Elke kamer heeft zijn eigen karakteristieken, zoals een platenspeler, lounge area of directe toegang tot de tuin.

In de gezellige bar op de begane grond neem je een lekker drankje en proef je de huisgemaakte hapjes. Ook is er een Superette waar je snacks en souvenirs van Rotterdamse ontwerpers kunt kopen. De volgende ochtend schuif je beneden ook aan voor het ontbijt.

Zo doe je mee
Rotterdam Rooftop Walk (Foto MVRDV)

Jij kan het dak op

4 en 5 juni is niet zomaar een weekend, want dan zijn de jaarlijkse Rotterdamse Dakendagen. Dit betekent dat je op ontdekkingstocht kunt op bekende daken van de stad. Je volgt spannende routes langs verschillende daken, met natuurlijk een fenomenaal uitzicht. Er is een centraal dak met muziek, eten, drinken en gezelligheid.

Wij hebben voor jullie alvast een wandeling over verschillende daken met gids geregeld, waarbij een spoken-word-artiest optreedt. Jullie zijn op zaterdagavond ook welkom op luchtpark Hofbogen, de hoofdlocatie met live muziek. Oftewel, een geweldige manier om Rotterdam eens op een totaal andere manier te ontdekken.

Maar dat is nog niet alles. Want alleen dit jaar is er de Rotterdam Rooftop Walk. Dit is een spectaculaire wandelroute waarbij je de Coolsingel oversteekt via de tijdelijke luchtbrug tussen het WTC en De Bijenkorf. Je krijgt van ons een voucher zodat je de oversteek kunt maken.

Zo doe je mee
Moonback ging eerder al eens langs bij Supernova (Foto Max Kneefel)

Doe mee en win dit toffe weekend weg

Omdat we bij Moonback van Rotterdam houden (je vindt er ook ons kantoor) hebben we deze speciale winactie samen met &C Magazine opgezet. Meedoen is simpel.

 • Klik op onderstaande button en vul het deelnameformulier helemaal in;
 • Meedoen kan tot en met 5 mei 2022;
 • Daarna loten we een winnaar en diegene krijgt zo snel mogelijk bericht.
Ja, ik doe mee

Over Moonback

Moonback is het tegengeluid op de grote hotelboekingsites. Bij ons geen pop-ups met ‘er is nog maar één kamer over’, maar juist wel een handige kaart met hotels en andere informatie over de stad waar je heen wilt.

Wij vinden dat een hotel boeken leuk moet zijn en vragen een eerlijke commissie aan het hotel. Wel zo fijn voor iedereen toch? Daarom zijn we in 2020 begonnen met het bouwen van een compleet nieuwe boekingsite.

Op dit moment boek je via Moonback een hotel in Rotterdam, Amsterdam, Delft en Antwerpen. Dit jaar willen we verder uitbreiden in Europa. Om dat mogelijk te maken start binnenkort onze crowdfundingcampagne.

Ben je benieuwd hoe dit avontuur verloopt? Iedere twee weken sturen we een nieuwsbrief uit waarin we onze belevenissen met je delen.

Deze winactie is tot stand gekomen samen met:

De kleine lettertjes

Dit zijn de actievoorwaarden van winacties van Moonback.

Deelname actie

 1. Deelname aan acties is uiteraard kosteloos.
 2. Je mag per winactie 1 keer meedoen.
 3. Je doet mee wanneer je op de social media van Moonback hebt gereageerd of, indien van toepassing, een inschrijfformulier hebt ingevuld.
 4. Als je onder de 18 bent, heb je een beetje pech. Deelname aan acties is namelijk alleen mogelijk als je 18 jaar of ouder bent.
 5. Medewerkers van Moonback zijn uitgesloten van deelname aan acties. Ja, ook jij, Niels.
 6. De looptijd van acties en het moment van bekendmaking van de winnaar(s) 🥁 wordt altijd vermeld in de social media post of op het in te vullen formulier.
 7. Moonback mag op elk moment de actievoorwaarden tussentijds wijzigen of de acties zonder opgaaf van reden stopzetten.

Persoonsgegevens

 1. Als je meedoet aan een actie van Moonback worden jouw persoonsgegevens nooit zomaar vrijgegeven en verstrekt aan externen. We hebben daar jouw toestemming voor nodig.
 2. Het kan zijn dat jouw persoonsgegevens intern door Moonback worden gebruikt om je toe te voegen aan onze mailinglist, maar dan heb je daar al eerder bij de actie toestemming voor gegeven. Dit doen we nooit zonder jouw toestemming.
 3. Op alle acties is het Nederlands recht van toepassing.

Winnaar

 1. De winnaar van een actie wordt gekozen door middel van een loting op onpartijdige wijze.
 2. De winnaar van een actie krijgt persoonlijk bericht via het social-mediakanaal waarop de actie heeft plaatsgevonden. Indien er een e-mailadres is achtergelaten, wordt de winnaar per e-mail op de hoogte gesteld.
 3. Wanneer de winnaar zich niet binnen een week na bekendmaking meldt, wordt er een nieuwe winnaar aangewezen.
 4. Moonback mag personen uitsluiten van deelname bij vermoeden van onrechtmatige deelname of fraude.
 5. Deelnemers die geen prijs hebben gewonnen, worden hiervan niet op de hoogte gesteld.
 6. Het is niet mogelijk het gewonnen product om te ruilen voor een ander product of geldbedrag. Sowieso, van ruilen komt huilen. En dat willen we niet.

 

Coverfoto door Frans Hanswijk

Related articles

Hotel in Rotterdam met parkeerplaats

by Mart

Hotel met zwembad in Rotterdam

by Mart