Weekendje weg naar Rotterdam

Boek voor jouw weekendje weg naar Rotterdam vooral een fijn hotel. Dat is misschien wel de beste tip die we je kunnen geven. Bij Moonback kennen we Rotterdam, omdat we daar zelf ook zitten. De stad heeft ontzettend veel te bieden, iets dat je het best ontdekt vanuit de heerlijke verblijven die er beschikbaar zijn.

Dus denk je aan een nachtje weg naar Rotterdam of plan je een stedentrip naar de stad? Met onze tips ontdek je een aantal heel fijne accommodaties in de havenstad.

Onze tips voor hotels

Denk je aan een romantisch weekendje weg of ben je vooral praktisch op zoek naar een appartement? Met de suites, hotels en appartementen verblijf je precies op de plek die je prettig vindt.

Wij delen een paar leuke tips voor een weekendje weg in Rotterdam:

Suite Hotel Pincoffs

Suite Hotel Pincoffs
Op de Kop van Zuid is dit een luxe boutique hotel waar alles bijdraagt aan een romantisch weekend weg. Er is zelfs een suite met een whirlpool beschikbaar, net als een familie-suite. Bovendien sta je zo in het Fotografiemuseum en bij de watertaxi, net als in Katendrecht met de Fenix Food Factory en het Deliplein met z’n restaurants. Als je de Erasmusbrug over gaat sta je bovendien meteen in het centrum.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
H2OTEL

H2OTEL
Dit drijvende hotel in de Wijnhaven is uitstekend geschikt voor een weekendje weg in Rotterdam. Je verblijft dichtbij de Markthal en de Kubuswoningen, net als bij de Oude Haven met de restaurants en bars.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
Unplugged

Unplugged
Boek voor jouw weekendje weg dit hotel en ervaar het strakke design dat helemaal tot rust brengt. Maar stap je de deur uit? Dan sta je meteen in de Witte de With, de uitgaansstraat waar het allemaal gebeurt. Bovendien verblijf je in de buurt van het Museumpark en het Depot Boijmans van Beuningen. Onze tip? Boek de Superior+-kamer met een bad, om na een dag in de stad heerlijk te ontspannen.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
the bellhop

the bellhop
Dit hotel ligt in het centrum van de stad en is dus heel goed geschikt voor een weekendje weg. Verken overdag de stad en ga ’s avonds lekker eten of wat drinken bij de restaurants en bars in de Witte de Withstraat.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
Premier Suites Plus Rotterdam

Premier Suites Plus Rotterdam
Boek voor jouw weekendje weg in Rotterdam een appartement met een eigen keuken. Het verblijf ligt bovendien tegenover het Centraal Station, dus als je met het openbaar vervoer reist sta je er zo.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Romantisch weekendje weg

Zoek je naar een leuke plek voor een romantisch weekendje weg in Rotterdam? De stad heeft ontzettend veel te bieden. De verblijven bieden het comfort en de luxe die je zoekt. Of ze zorgen ervoor dat jullie lekker lopend uit eten kunnen en na een borrel in de stad niet meer hoeven te rijden. Zo valt er van alles te verkennen en delen wij de handige tips om op de juiste plek te verblijven. 

Weekendje weg naar Rotterdam

Boek jouw weekendje weg naar Rotterdam en ervaar wat de stad allemaal te bieden heeft. Zelfs wij ontdekken iedere keer weer iets nieuws, ook al zitten we er zelf en zijn we op de meeste plekken wel een keer geweest. Bovendien kunnen ze je bij de recepties van de verschillende hotels natuurlijk nog veel meer vertellen. Zo ontdek je de leukste lokale tips, om tijdens het weekendje weg een heel veel beter beeld te krijgen van Rotterdam en van wat je er allemaal kunt doen.

Related articles

Hotel in Rotterdam met parkeerplaats

by Mart

Hotel met zwembad in Rotterdam

by Mart