Weekendje weg naar Antwerpen

Een weekendje weg naar Antwerpen: wat een goed idee! We zouden het liefst met je meegaan, omdat we weten welke leuke hotels er zitten. En die zullen we natuurlijk met je delen als handige tips. Dus plan je een nachtje Antwerpen of een stedentrip? Wij helpen je de perfecte uitvalsbasis te vinden.

Onze tips voor hotels

We kennen Antwerpen, omdat we daar natuurlijk lanceerden met Moonback. We kennen de stad én de hotels. Dat betekent dat we je met een paar handige tips graag op weg helpen voor een weekendje weg in Antwerpen Centrum of een ander deel van de stad:

Hotel Banks

Banks
Dit hotel in het centrum is de juiste keuze als je voor jouw weekendje weg in Antwerpen een hotel zoekt. Je verblijft aan de Vrijdagmarkt, waar je een aantal leuke cafés, bistro’s en winkels vindt. Op de begane grond is er bovendien een wisselende tentoonstelling van opkomende kunstenaars.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
Hotel 1875

Hotel 1875
Dit bijzonder sfeervolle hotel maakt het een feestje om naar Antwerpen te gaan. En om weer terug in je hotel te komen na een dag in de stad. Dus heb je zin om te shoppen en lekker uit eten te gaan? Dan is dit hotel bijzonder goed geschikt.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
Hotel Matelote

Hotel Matelote
Dit prachtige 16e-eeuwse gebouw is een bezienswaardigheid op zich, dus dan heb je die alvast gehad. Binnen verrast het hotel je met een moderne inrichting, fijne faciliteiten en bovendien een groene binnentuin om van te genieten. 

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
Hotel & Restaurant FranQ

Hotel & Restaurant FranQ
Een mooi en luxe hotel, gelegen in een voormalig bankgebouw. Met name de binnentuin is zeer de moeite waard, net als het restaurant. Het is een fijne uitvalsbasis voor jouw stedentrip naar Antwerpen.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
Hotel De Witte Lelie

Small Luxury Hotel De Witte Lelie 
Wil je een echt luxe hotel boeken voor jouw verblijf in Antwerpen? Dit is een heerlijk luxe hotel met alleen maar unieke en excentrieke kamers. De prijs ligt wat hoger dan gemiddeld, dus het kan geen kwaad om vooraf wel even te sparen.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Fijn verblijf in Antwerpen

Je gaat een weekendje weg naar Antwerpen en zoekt een hotel: dan wil je natuurlijk lekker comfortabel of misschien zelfs luxe verblijven. Met onze tips vind je de fijnste hotels en verblijven. En vraag je de receptie om leuke tips? Dan is de kans groot dat je heel lokaal nog veel meer leuks kunt gaan ontdekken. 

Weekendje weg naar Antwerpen

Voor een weekendje weg naar Antwerpen raden we je aan om in ieder geval de bovenstaande hotels te proberen. Wij zouden het in ieder geval wel weten als we naar de Belgische stad in Vlaanderen zouden gaan. Vanuit de verschillende hotels weet je zeker dat je zowel de stad als de restaurants, de musea, de winkels en de andere populaire plekken kunt gaan verkennen.

Related articles

Hotel Pilar

by Sabine

Hotel in Antwerpen centrum met parkeerplaats

by Mart