Weekendje weg naar Amsterdam

Je plant een weekendje weg naar Amsterdam: wat een leuk idee! Wij helpen je daarmee graag op weg, bijvoorbeeld door een paar tips te delen voor een leuk verblijf.

Dus wil je het nachtje weg of de stedentrip boeken in het centrum van de stad? Of zoek je er juist net buiten om de drukte af en toe even te ontvluchten? In de beide gevallen zijn er mooie verblijven te vinden. Wij kennen de stad, dus helpen je graag op weg om de uitvalsbasis voor jouw weekendje weg te vinden.

Onze tips voor hotels

Een goed hotel is een belangrijk begin. Dan weet je namelijk zeker dat je er lekker ontspannen zal verblijven. Of dat je zelfs geniet van het bijzondere interieur, de persoonlijke aandacht en een geweldige ervaring.

Dit zijn onze tips voor een geslaagd weekendje weg naar Amsterdam:

Melrose Hotel

Melrose Hotel 
Dit hotel is heel kleurrijk en op die manier al de moeite waard. Het is een bijzondere verschijning, die ondanks z’n strakke interieur heel goed past in het karakter van de Jordaan. De ligging zorgt ervoor dat je snel in het centrum staat, om daar alles gewoon te voet te verkennen.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
Inntel Hotels Amsterdam Wellness Room met whirlpool en sauna

Inntel Hotels Amsterdam Centre
Ook een hotel in het centrum, dichtbij het Centraal Station. Dat is vooral handig als je met de trein komt, omdat je zo naar het hotel toe loopt. Dankzij de spa room met een whirlpool of de wellness room met een whirlpool en een sauna kun je er bovendien heerlijk ontspannen.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
Acostar Hotel

Acostar
Op maar 300 meter van het Leidseplein kies je voor een verblijf in het bruisende deel van de stad. Boek een weekendje weg in de buurt van de winkels, bars en restaurants, zodat je zeker weet dat je daar niets van hoeft te missen.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
Pension Homeland

Pension Homeland
Gelegen op een voormalig marineterrein is alleen de locatie al meer dan de moeite waard. Bovendien loop je zo het groen in, om even je hoofd leeg te maken nadat je in de stad bent geweest. Andersom sta je ook zo in het centrum tijdens jouw weekendje weg.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
Westcord Fashion Hotel

WestCord Fashion Hotel Amsterdam
Dit hotel ligt buiten het centrum, in het Fashion District. Dat betekent dat je er uitgebreid kunt winkelen en daarna lekker kunt relaxen. Zowel het Rembrandtpark als het Vondelpark bevinden zich op loopafstand. Dankzij station Lelylaan, het Centraal Station en de uitvalswegen in de buurt is het hotel bovendien goed bereikbaar voor een weekendje weg.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Weekendje weg naar Amsterdam

Boek jouw weekendje weg naar Amsterdam in een van de fijne hotels die we noemden. En ben je op zoek naar meer tips om het weekend in te richten of om aan het eind van de dag bijvoorbeeld lekker te gaan eten? De kans is groot dat de verschillende hotels je daarover veel meer kunnen vertellen. Vraag ernaar bij de receptie. Dan vier je een heerlijk weekendje weg. We zouden het liefst met je meegaan, zeker in de verschillende fijne hotels die we hebben genoemd.

Related articles

Weekendje weg met Kerst. Hoor je de jingle bells al?

by Sabine

Hotel in Amsterdam met eigen parkeerplaats

by Mart