Stedentrip Rotterdam

Je plant een stedentrip naar Rotterdam: leuk! En dat zeggen we niet alleen omdat we zelf in Rotterdam zitten natuurlijk, we kennen de stad en weten hoe leuk de hotels zijn.

Dus ga je een nachtje weg of boek je een heel weekend? Wij delen de tips voor een geweldig verblijf.

Hotels ín en net buiten de stad

Tijdens de stedentrip in Rotterdam breng je veel tijd in de stad door. Dit zijn onze tips voor ín de stad en net erbuiten:

Room Mate Bruno

Room Mate Bruno
Een hip design hotel op de Kop van Zuid. Je loopt zo de Foodhallen in, waardoor je tijdens een stedentrip naar Rotterdam de typische stadse vibe ervaart. 

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
Bed, Bites & Business

Bed, Bites & Business
Dit boetiek hotel is uitstekend geschikt voor een nachtje of een weekend weg. Zowel aan het Deliplein in de leuke restaurants als in de Fenix Food Factory kun je heerlijk eten. Onze tip: boek de Rijnhaven-suite als je lekker veel ruimte wil voor heel het gezin.

 

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
Stadsvilla Mout

Stadsvilla Mout
Net buiten Rotterdam in Schiedam ligt dit suite-hotel. Je staat snel in de stad en bezoekt bijvoorbeeld eenvoudig de Floating Farm of de Stadshaven Brouwerij. Dankzij de goede verbindingen met het openbaar vervoer ontvlucht je de drukte van de stad en ben je toch zo weer in jouw hotel.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Stedentrip Rotterdam

Boek voor je stedentrip in Rotterdam een van de hotels die we delen als tips. Dan weet je zeker dat je een fijn verblijf kiest, waar we ook zelf zouden boeken. Tenminste, als we niet al in Rotterdam zouden zitten natuurlijk. We kennen deze stad, dus kunnen je daarom precies aangeven welke hotels de moeite waard zijn.

Geniet van een nachtje weg of een weekend weg, waarbij je in de stad verblijft of net erbuiten. In de beide gevallen krijg je Rotterdam op een geweldige manier te zien. En ontdek je een mooi stukje Nederland, waarvoor de verschillende hotels je natuurlijk nog veel meer (lokale) tips kunnen geven.

Related articles

Hotel in Rotterdam met parkeerplaats

by Mart

Hotel met zwembad in Rotterdam

by Mart