Stedentrip Antwerpen

Jouw stedentrip naar Antwerpen begint natuurlijk met de keuze voor een fijn hotel. Dus reis je met de trein, met de bus of kom je met de auto? Dan is het niet onverstandig om daarmee alvast rekening te houden. Check hoe je met het openbaar vervoer bij jouw hotel komt. Of bekijk of je in de buurt kunt parkeren, het liefst zo goedkoop mogelijk natuurlijk.

We helpen je graag een fijn hotel te boeken voor jouw Antwerp city trip. Dus denk je aan een nachtje weg of een weekendje weg? Met onze tips weet je zeker dat je kiest voor een van de fijnste hotels in de stad.

Hotels net buiten het centrum

Als je met de auto naar jouw stedentrip in Antwerpen reist vind je het misschien wel prettig om net buiten het centrum te verblijven. En kom je met de trein of met de bus? Ook dan sta je dankzij de goede OV-verbindingen zo voor de deur van het hotel.

Dit zijn onze tips voor een fijn verblijf tijdens jouw city trip:

22b&b

22b&b
Het verblijf is het voormalig huis van een diamanthandelaar. Bovendien verblijf je in een woonwijk, waar de De Koninck-brouwerij ligt. Het is zeer de moeite waard om die te bezoeken tijdens jouw stedentrip.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
B&B Borgerhouse

B&B Borgerhouse
Zoek je naar een kleinschalig verblijf? De twee kamers zorgen er automatisch voor dat je heel veel persoonlijke aandacht kunt verwachten. Ondertussen is het maar 10 minuten lopen naar het Centraal Station van Antwerpen.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
U Eat & Sleep

U Eat & Sleep
Dit luxe hotel heeft een restaurant met een Michelin-ster én een geweldige cocktailbar. Bovendien heb je uitzicht op de jachthaven en het Museum aan de Stroom (MAS).

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
SHWAY 28

SHWAY 28
Deze boetiek-appartementen hebben een eigen keuken. Gelegen aan de rand van het centrum is het een fijne uitvalsbasis voor jouw stedentrip in Antwerpen.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
Hotel Pilar

Hotel Pilar
In dit hotel kun je heerlijk eten, ontspannen werken, vrijuit creëren, winkelen en anderen ontmoeten. Het brengt alles samen wat je zoekt in een geslaagde stedentrip.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Stedentrip Antwerpen

Zoek je een fijn hotel of een ander verblijf voor jouw stedentrip naar Antwerpen? Dat is precies waar we je mee helpen, met de tips die we hierboven delen. Wij kennen de stad en weten waar het fijn verblijven is.

Dus zoek je naar een mooi hotel, een hip en trendy interieur of een hotel in de buurt van het Centraal Station? Zo zorg je ervoor dat je er makkelijk naartoe reist met de auto, de trein of de bus. Met onze tips verblijf je op een plek die perfect geschikt is voor jouw nachtje of weekendje weg in deze Belgische stad in Vlaanderen. 

Related articles

Weekendje weg met Kerst. Hoor je de jingle bells al?

by Sabine

Ervaring bij Hotel Pilar

by Sabine