Stedentrip Amsterdam

Jouw stedentrip naar Amsterdam vraagt om een fijn hotel. Wij kennen die hotels, waar je de perfecte uitvalsbasis hebt voor jouw city trip. Die tips delen we natuurlijk graag met je, voor een nachtje weg of een weekendje weg.

Dus ga je er binnenkort even lekker tussenuit? Boek jouw stedentrip naar Amsterdam met de trein en verblijf bijvoorbeeld in de buurt van het Centraal Station. We delen een aantal leuke en handige tips, voor een verblijf dat je niet snel meer zal vergeten.

Fijne hotels op loopafstand van het Centraal Station

Heel centraal in Amsterdam ligt natuurlijk het Centraal Station. En reis je naar de hoofdstad met de trein? Dan stap je bovendien direct voor het hotel uit, dus sta je er zo.

Dit zijn onze tips voor een stedentrip naar Amsterdam:

Boutique Hotel The Noblement

Boutique Hotel The Noblemen
Dit boetiek hotel is een bijzonder geslaagde keuze voor jouw stedentrip. Het is een prachtig verblijf, waar aan ieder detail lijkt te zijn gedacht. Iedere kamer is uniek, als vertegenwoordiging van een historisch Nederlands persoon uit de 17e eeuw. Onze tip? Boek dit hotel voor een romantische stedentrip naar de hoofdstad. Misschien wel eerst even sparen, het is niet het goedkoopste hotel. 

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
Hotel Jakarta Amsterdam

Hotel Jakarta Amsterdam
Waan je in een geweldige jungle, midden in de Amsterdamse stad. Het is een prachtig hotel met zowel een volgroeide binnentuin als een zwembad. Lopend ligt het wat verder van Amsterdam Centraal af, maar dankzij het goede openbaar vervoer kun je er toch makkelijk naartoe tijdens jouw stedentrip. 

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
Room Mate Aitana

Room Mate Aitana
Met het uitzicht over het IJ is dit meteen een van de mooiste hotels die in onze tips natuurlijk niet mag ontbreken. Je loopt er in ongeveer 15 minuten naartoe vanaf het Centraal Station, waardoor je bovendien niet alles met het openbaar vervoer hoeft te doen. Wel zo lekker als je denkt aan een city trip naar Amsterdam.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
Singel Hotel Amsterdam

Singel Hotel Amsterdam
Nog een stuk dichterbij het Centraal Station ligt dit fijne hotel, waar je in ongeveer 7 minuten naartoe loopt. Het is een charmante keuze voor jouw stedentrip. Of bekijk bijvoorbeeld XO Hotels City Centre, Inntel Hotels Amsterdam Centre en Westcord City Centre Hotel Amsterdam als alternatieven.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
The Albus Hotel

The Albus Hotel
Ten slotte delen we graag dit moderne en luxueuze hotel, gelegen in de grachtengordel. Het hotel heeft een eigen restaurant. Bovendien ligt het dichtbij het Rembrandtplein. Het is een familiehotel, en dat merk je aan de aandacht voor jou en voor de details die er allemaal kloppen.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Boek een fijne stedentrip

Voor jouw city trip boek je natuurlijk het liefst een fijn hotel. Daarom delen we een aantal handige tips met je. Dan weet je zeker dat je op een fijne plek verblijft. Fijn betekent wat ons betreft een goede bereikbaarheid, voldoende luxe en natuurlijk persoonlijke aandacht voor de plannen die je maakt. Dus vraag je het de receptie van een van de hotels? Dan is de kans groot dat je nog veel meer leuke lokale tips krijgt.

Stedentrip Amsterdam

Een stedentrip naar Amsterdam of een city trip in eigen land is een geweldig idee voor een nachtje of een weekend weg. In de diverse hotels uit onze tips weet je zeker dat je een heerlijk verblijf ervaart. Dus zorg er wel voor dat je voldoende naar buiten gaat, om ook de stad goed te bekijken.

Related articles

Weekendje weg met Kerst. Hoor je de jingle bells al?

by Sabine

Hotel in Amsterdam met eigen parkeerplaats

by Mart