Nachtje weg naar Rotterdam

Een nachtje weg naar Rotterdam: wat een goed idee! En dat zeggen we niet omdat we zelf in Rotterdam zitten, dus deze stad natuurlijk geweldig kennen. Het is ook de ervaring van veel van de boekingen bij ons op de website.

Een stedentrip naar Rotterdam of een weekendje weg is een geweldige manier om de stad beter te leren kennen. Dus kom je een nachtje naar de stad toe met de NS of rijd je er met de auto heen? Wij delen een paar handige tips voor een fijn verblijf. Zo kies je de perfecte uitvalsbasis, bijvoorbeeld om de bezienswaardigheden, musea, restaurants en andere leuke plekken te bezoeken.

Onze tips voor hotels

Rotterdam kennen we goed, dus we kunnen een aantal fijne tips voor hotels en verblijven met je delen:

Postillion Hotel

Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam
Zoek je een hotel midden in het centrum voor jouw nachtje weg naar Rotterdam? Centraler dan dit kan het bijna niet, in het WTC aan de Coolsingel in de stad. Het is bovendien minder dan een kwartiertje lopen naar het Centraal Station.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
The James Hotel Rotterdam

The James Hotel Rotterdam
Net zo goed in het centrum ligt dit design hotel. Het is een prachtige verschijning, zowel van buiten als van binnen. Bovendien is het maar 10 minuten lopen vanaf het Centraal Station. Dus kom je met de NS voor jouw nachtje weg? Dan loopt je er zo naartoe, en daarna de rest van de stad in.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
Hotel New York Rotterdam

Hotel New York
Jouw verblijf op de Kop van Zuid boek je bijvoorbeeld in dit iconische hotel. Bovendien ligt het meteen naast de opstapplaats van de watertaxi. En die ervaring mag je eigenlijk niet missen, het is geweldig om daarmee over het water van de Maas te scheuren. 

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
Supernova Hotel Rotterdam

Supernova Hotel
Dit hotel ligt aan de rand van het centrum, dus biedt je de kans om de drukte juist even te ontsnappen. Je loopt bovendien zo naar het Museumpark en bijvoorbeeld naar het Depot Boijmans van Beuningen toe.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
Van der Valk Hotel Rotterdam

Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp
Dit hotel is de beste keuze als je naar Diergaarde Blijdorp gaat of als je zoekt naar een locatie voor een zakelijke bijeenkomst met overnachting. Het hotel heeft een eigen restaurant, net als meerdere vergaderruimtes. Je parkeert gewoon bij het hotel (betaald) of je neemt vanaf het Centraal Station de bus of de metro.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Nachtje weg naar Rotterdam

Zoek je naar een fijn hotel voor een nachtje weg naar Rotterdam? Het is een heerlijke stad, waar van alles te ontdekken en beleven valt. Dat geldt bovendien voor de hotels en andere verblijven die je er vindt. Dus zoek je naar luxe, naar comfort of naar een fijne uitvalsbasis in het centrum van de stad? In al die gevallen helpen we je met onze tips graag op weg. En vraag je bij de receptie van het hotel naar tips voor de directe omgeving? Dan hoor je ook heel lokaal wat er allemaal te doen is en waar je bijvoorbeeld lekker kunt gaan eten die avond.

Related articles

Hotel in Rotterdam met parkeerplaats

by Mart

Hotel met zwembad in Rotterdam

by Mart