Nachtje weg naar Amsterdam

Je plant een nachtje weg naar Amsterdam: wat een heerlijk vooruitzicht! Daar zouden we zelf ook heel blij van worden, omdat we weten welke leuke hotels er beschikbaar zijn. Die tips delen we graag met je, zodat jij een fijne korte stedentrip hebt of er zelfs een weekendje weg van kunt maken.

Voor het nachtje Amsterdam laten we je graag zien welke leuke hotels je kunt boeken. Ze zitten in het centrum of juist aan de rand daarvan. Dus stap je graag midden in het bruisende deel van de stad uit of vind je het ook lekker om dat weer even te ontvluchten? Wij helpen je de inspiratie op te doen, zodat jij binnenkort een lekker nachtje weg kunt.

Onze tips voor hotels

Dit zijn wat ons betreft de hotels die zeer de moeite waard zijn als je een nachtje weg gaat naar Amsterdam:

WestCord City Centre Amsterdam

WestCord City Centre Hotel Amsterdam
Het hotel ligt midden in het centrum van de stad, dichtbij het Centraal Station. Dus ga je maar een nachtje naar Amsterdam en wil je overal graag dichtbij zitten? Je loopt er vanuit de trein zo naartoe, om daarna bijvoorbeeld naar De Dam of de Jordaan te lopen.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
WestCord Art Hotel Amsterdam

WestCord Art Hotel Amsterdam 3-stars
Dit hotel ligt juist wat verder uit het centrum, zodat je jouw nachtje Amsterdam op een voordelige manier kunt boeken. Je betaalt minder, terwijl je dankzij het goede OV toch zo in de stad staat. Bovendien verblijf je dichtbij de uitvalswegen, om er makkelijk naartoe te rijden.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
Singel Hotel Amsterdam

Singel Hotel Amsterdam
Dit hotel licht aan het singel, dichtbij het Centraal Station. Het is een van de mooiste locaties in Amsterdam, waar je dus heerlijk verblijft voor een nachtje weg. Bovendien loop je makkelijk naar de meeste bezienswaardigheden en musea toe.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
XO Hotels Park West Amsterdam

XO Hotels Park West
In de buurt van station Sloterdijk betaal je een lagere prijs voor jouw nachtje weg in Amsterdam. Dankzij de goede treinverbinding sta je toch zo in het centrum. Tip: bekijk ook de andere (XO) hotels in dit gebied op de kaart van Amsterdam, zodat je daar voordelig kunt verblijven. 

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
XO Hotels Inner Amsterdam

XO Hotel Inner
Dit hotel ligt net buiten het centrum, dichtbij het groene Vondelpark. Je betaalt een lagere prijs dan midden in het centrum, voor een voordelig nachtje weg in Amsterdam. Tip: ook het Hotel van Gogh van XO is de moeite waard.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Nachtje weg naar Amsterdam

Je gaat een nachtje weg naar Amsterdam: wij helpen je graag het fijnste hotel te vinden. Dat betekent dat je verblijft in een goed hotel met de juiste faciliteiten, voldoende comfort en misschien zelfs wat meer luxe. Bovendien loop je zo de stad in of gebruik je het openbaar vervoer om daar snel te komen. Gebruik de handige tips en inspiratie om een fijn hotel te boeken, dan weet je zeker dat het een heerlijk nachtje in de hoofdstad van Nederland zal worden. 

Related articles

Weekendje weg met Kerst. Hoor je de jingle bells al?

by Sabine

Hotel in Amsterdam met eigen parkeerplaats

by Mart