Nachtje naar Antwerpen

Een nachtje naar Antwerpen: dat is ontzettend leuk! En zo weer voorbij, dus zorg er alvast voor dat je een fijn hotel hebt geboekt. Het is het eerste waar wij aan denken als we zelf weggaan, dus we helpen je er graag mee op weg.

Denk je aan een nachtje Antwerpen met de trein en in het centrum? Of ga je met de auto en zoek je een kamer voor 2 personen? Wat je wensen ook zijn, wij delen graag een paar leuke tips. Zo boek je een korte stedentrip naar Antwerpen of ga je zelfs een heel weekend weg.

Onze tips voor hotels

Wij kennen de hotels in de stad, zowel in het centrum als net erbuiten. Dus ga je naar Antwerpen voor een nachtje weg en weet je al wat je zoekt? Of ben je juist op zoek naar meer inspiratie? Geen probleem, wij vertellen je precies waar je uit kunt kiezen.

Lindner WTC Hotel & City Lounge

Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp
Zelfs als je maar een nachtje naar Antwerpen gaat valt er van alles te beleven en te ontdekken. Dat geldt bijvoorbeeld voor dit hotel aan het Koningin Astridplein, grenzend aan het Centraal Station. Het hotel heeft bovendien eigen parkeerplaatsen, net als oplaadpunten voor elektrische auto’s. 

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
Van der Valk Hotel Antwerpen

Van der Valk Hotel Antwerpen
Het Van der Valk Hotel in Antwerpen is goed geschikt voor een nachtje weg met bijvoorbeeld 2 personen als je met de auto komt. Je hoeft de stad er dan niet mee in. Dus heb je een zakelijke afspraak of een bijeenkomst? Het hotel ligt meteen aan de snelweg. Bovendien vind je er een restaurant en meerdere vergaderruimtes. Met het openbaar vervoer of de fiets sta je vervolgens ook zo in de stad.

 

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
Rubens Hotel - Grote Markt

Hotel Rubens – Grote Markt
Midden in het centrum verblijven voor een nachtje weg in Antwerpen? Dan is dit juist een goede keuze, aan de Grote Markt. Dichterbij kun je niet zitten, dus je loopt zo naar de cafés, de restaurants en bijvoorbeeld de musea of bezienswaardigheden die je graag wilt bezoeken.

 

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
O Kathedral

Hotel O Kathedral
Dit mooie design hotel in Antwerpen is een fijn verblijf voor een nachtje weg. Je hebt uitzicht op de kathedraal en je staat bovendien midden in het centrum zodra je de deur uitstapt. Dat betekent dat je overal vervolgens makkelijk naartoe loopt.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Nachtje naar Antwerpen

Plan je een nachtje naar Antwerpen en ben je daarvoor op zoek naar een fijn verblijf? Bekijk de luxe en design hotels, net als de plekken buiten het centrum. Dus kom je met de trein aan op het Centraal Station? Of rijd je met 2 personen met de auto naar de Belgische stad in Vlaanderen? Wij leggen je uit waar je kunt verblijven en waar je kunt rekenen op een warme en fijne ontvangst. Zo boek je een heerlijk nachtje weg, zowel om de stad te verkennen als wanneer je daar bijvoorbeeld een andere afspraak in de buurt hebt.

Related articles

Weekendje weg met Kerst. Hoor je de jingle bells al?

by Sabine

Ervaring bij Hotel Pilar

by Sabine