Je kunt het dak op!

Het is weer tijd voor een update over Moonback. Eerder deden we onderzoek naar arrangementen. En wat bleek? Een arrangement hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn: een ontbijt, leenfiets, stadsgids of leuke activiteit gecombineerd met een hotelovernachting, dat wordt gewaardeerd.

We houden het natuurlijk niet alleen bij een enquête. We zijn blij dat we samen met Lindner WTC Hotel meteen konden doorpakken, want zij boden ons een arrangement aan dat je nu op Moonback kunt boeken. Je boekt twee nachten met korting op de reguliere kamerprijs en je krijgt onder andere echte Belgische pralines, een puntzak friet en een Bolleke op de Grote Markt. Klinkt goed, toch? Naast het Amai-arrangement zijn we aan het kijken hoe we dit soort interessante aanbiedingen verder in onze website kunnen integreren.

Dutch Interactive Awards

We ontvingen feestelijk nieuws van Todaytomorrow, de designstudio die Moonback mede heeft ontwikkeld en opgericht. Ze zijn met Moonback genomineerd voor maar liefst twee Dutch Interactive Awards (DIA). De eerste nominatie is in de categorie Brand, oftewel hoe Todaytomorrow samen met ons het merk Moonback heeft neergezet.

De tweede categorie is Disruptor, voor projecten die binnen een bestaande branche een andere oplossing vinden met een digitale toepassing. De nominaties alleen al zijn een mooie erkenning, dus wij zijn trots. De prijsuitreiking is in juni, dus tot die tijd duimen wij dat Todaytomorrow er met de prijzen vandoor gaat!

Jij kunt ook een prijs winnen!

Je weet dat we altijd de steden waarin we actief zijn graag in de spotlight zetten, het liefst in samenwerking met lokale partijen. Dat is deze week ook weer eens gelukt, en hoe! We verloten namelijk een supertof weekend weg in Rotterdam op 4 en 5 juni. Dit kun je winnen:

  • Hotelovernachting bij Supernova, inclusief ontbijt
  • Dakentour tijdens de Rotterdamse Dakendagen
  • Toegang tot de hoofdlocatie van de Dakendagen met live muziek
  • Voucher voor de Rotterdam Rooftop Walk
  • Op 4 en 5 juni 2022 voor 2 personen

Wil jij in het weekend van 4 en 5 juni deze geweldige ervaring op hoog niveau winnen en lekker slapen bij Hotel Supernova, klik dan hieronder op de button en doe mee.

Doe mee en win een geweldig weekend in Rotterdam!

Meer informatie over deze winactie, de deelnemende locaties en de voorwaarden vind je op onze site. Als je meedoet, toitoitoi! De winnaar krijgt na 5 mei bericht van ons.

De laatste ontwerptests

Als laatste kunnen we je vertellen dat we bijna klaar zijn met de lijstweergave van hotels op onze website. We zijn in de laatste fase van het bouwen hiervan en voordat we deze functie wereldkundig maken, testen we ’m nog één keer goed door. Het testen doen we samen met leden uit ons eigen design panel. Op dit moment gaan we er vanuit dat de lijstweergave binnen twee weken live staat.

Elke twee weken versturen we een nieuwsbrief en daarna komt deze hier op onze blog te staan. Wil je de nieuwsbrief rechtstreeks in je mailbox? Meld je dan hier aan.

Related articles

Hotels met geschiedenis

by Sabine

Wordt Moonback het Patagonia van de reiswereld?

by Mart