Hotel in Rotterdam met jacuzzi

Je zoekt een hotel in Rotterdam met jacuzzi: goede keuze! Het is pure luxe, maar ook gewoon een keer heel erg lekker. Wij tonen je de hotels in de havenstad waar je een eigen jacuzzi op de kamer hebt. Dus waar je goed zit om heerlijk te relaxen of er samen een romantisch verblijf van te maken.

Dus ben je binnenkort jarig, gaan jullie trouwen of valt er iets anders te vieren? Wat de aanleiding of reden ook is, wij zetten de hotels voor je op een rij waar je een jacuzzi op de kamer vindt. En beter nog, we leggen je ook meteen uit welke kamer je daarvoor dient te boeken. Zo weet je zeker dat je goed kiest, voor een heerlijk verblijf dat je niet snel meer zal vergeten.

Bij de hotels vertellen we je natuurlijk ook waar die liggen. En klik je de hotelpagina aan? Dan lees je er meer over het hotel, over jouw verblijf en natuurlijk over de kamer die je er kunt boeken. Zo ben je helemaal voorbereid op een heerlijk verblijf, met een jacuzzi om jouw ervaring helemaal compleet te maken. 

Fijne hotels met een jacuzzi op de kamer

Tip: de kamers in de fijne hotels die we beschrijven hebben een eigen jacuzzi. De hotels noemen het trouwens zelf vaak een whirlpool. Het komt op hetzelfde neer, namelijk een luxe bad met bubbels of zelfs massagestralen. In sommige gevallen heb je vanuit het bad bovendien een prachtig uitzicht, om jouw ervaring compleet te maken.

Dit zijn de hotels in Rotterdam die we voor je hebben geselecteerd. Je kunt er een kamer boeken met een jacuzzi, voor een heerlijk nachtje, een paar dagen in de stad of een mooi weekend weg.

Waterfront Spa Room met jacuzzi en uitzicht op Rotterdam en de Erasmusbrug

Mainport Design Hotel Rotterdam

Dit hotel ligt in het centrum van de stad, dus je reist er makkelijk naartoe met bijvoorbeeld het openbaar vervoer. Vanuit het hotel sta je zo in zowel het centrum als in andere delen van de stad. En ben je na een dag in de musea, bij de winkels of de bezienswaardigheden weer terug?

In de Waterfront Spa Room heb je een eigen jacuzzi én een sauna. Dat betekent dat je er uitgebreid kunt genieten van je eigen wellness.

Daarnaast boek je er bijvoorbeeld de Waterfront Sauna Room. Zoals de naam al aangeeft vind je er een fijne sauna. Bovendien staat er een vierkante whirlpool in de badkamer.

En zoek je naar de meeste luxe in dit hotel in Rotterdam? Boek dan de Spa Suite. Je vindt er zowel een sauna als een XL-whirlpool. Bovendien bevindt de suite zich op de bovenste verdieping van het hotel. Daar heb je een prachtig uitzicht over het water dat natuurlijk zo belangrijk is voor Rotterdam. 

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
Corner Suite met whirlpool

Suite Hotel Pincoffs

Een ander hotel in Rotterdam met een jacuzzi op de kamer is het Suite Hotel Pincoffs. Je verblijft op de Kop van Zuid, ook een heel fijne locatie in de stad. Via de Erasmusbrug sta je zo bij bijvoorbeeld de Markthal en de Kubuswoningen. Daarnaast is er op de Kop zelf van alles te ontdekken en beleven, zoals het Fotomuseum.

Ben je er op zoek naar de kamer met de jacuzzi om te boeken? Het gaat om de Corner Suite. Daar zorg je voor een heerlijke ervaring die je niet snel meer zal vergeten. Maak er jouw eigen wellness van, bijvoorbeeld na een lange dag in de stad of in de haven. 

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Heerlijk relaxen of een romantisch verblijf

In een hotel in Rotterdam met jacuzzi heb je de tijd aan jezelf en bepaal je bovendien zelf hoe je daar gebruik van maakt. Het is bijvoorbeeld een heerlijke plek om uitgebreid te relaxen. Dus heb je een lange dag in de stad gehad? Of vind je het gewoon lekker om ’s morgens of ’s middags echt uitgebreid in bad te gaan?

Daarnaast is het de ideale kamer voor een romantisch weekend weg, bijvoorbeeld als jullie iets te vieren hebben. De jacuzzi’s en whirlpools zijn groot genoeg om er samen in te zitten. Dus bestel of koop een fles wijn of bubbels en vier samen de liefde of geniet gewoon van het fijne en intieme moment met elkaar. Jullie bepalen, de hotelkamers met jacuzzi in Rotterdam zorgen voor het gevoel van ultieme luxe om ieder moment van te genieten.

Een zwembad in plaats van een jacuzzi

En wil je wél graag het water in, maar hoeft dat niet per sé in een jacuzzi te zijn? Geen probleem, dan heb je de keuze uit nog een paar andere hotels in Rotterdam. Je kunt namelijk ook verblijven in de accommodaties die een eigen zwembad hebben. Dat zwembad bevindt zich niet op de kamer en je hebt dat dus niet voor jezelf. Aan de andere kant kun je dat wel gebruiken om sportief baantjes te trekken, lekker te ontspannen of om te genieten als het een dag minder goed weer is.

Hotel in Rotterdam met jacuzzi boeken

Dus wil je een hotel in Rotterdam met jacuzzi boeken of ben je op zoek naar een ander fijn verblijf? Wij helpen je er graag mee op weg. Bekijk de verschillende hotels, de mooie kamers en droom alvast weg bij de jacuzzi, de whirlpool of het zwembad waar je van gaat genieten.

Related articles

Hotel in Rotterdam met parkeerplaats

by Mart

Hotel met zwembad in Rotterdam

by Mart