Hotel in Rotterdam met familiekamer

Een hotel in Rotterdam met een familiekamer: dat is de fijnste plek om met het gezin of de familie te verblijven. Dus ga je samen met de kinderen een nachtje weg, een paar dagen weg of een weekend weg? Wij zochten alvast voor je uit welke kamers dan waarschijnlijk het best geschikt zijn.

De familiekamer in het hotel in Rotterdam biedt meer ruimte, dankzij meer vierkante meters. Bovendien staan er voldoende bedden, bijvoorbeeld voor 3 of 4 personen. En gaat het je niet om een verblijf met de kinderen maar wil je naar Rotterdam met vrienden? Of zoek je gewoon naar een beetje meer ruimte? Dat zijn wat ons betreft allemaal uitstekende redenen om de familiekamer te boeken.

Familiekamer in een hotel in Rotterdam

Tip: benieuwd naar al onze hotels met een familiekamer in Rotterdam? Dit zijn hotels waar je met drie of vier personen kunt verblijven. Bekijk ze op de kaart.

 Wij hebben een aantal van de familiekamer-hotels in Rotterdam voor je op een rij gezet:

the bellhop familiekamer

the bellhop
Dit hotel in het centrum van de stad weet hoe je praktisch omgaat met beschikbare ruimte. Je hebt de keuze uit The Quad van 18 vierkante meter (m2) voor maximaal 4 personen of de L-Quad. Dankzij 25 vierkante meter (m2) heb je net wat meer ruimte voor de maximaal 4 personen.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
Suite Hotel Pincoffs Family Suite

Suite Hotel Pincoffs
De Family Suite in dit hotel op de Kop van Zuid biedt plaats aan maar liefst 5 personen. Met 68 vierkante meter is het een ruime suite, waar je ook prima langere tijd zou kunnen verblijven

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
Room Mate Bruno Rotterdam Family Duplex

Room Mate Bruno
Zoek je een ruime familiekamer op de Kop van Zuid? Je verblijft er met maximaal 4 personen. Dankzij de 60 vierkante meter (m2) hebben jullie ruimte genoeg in deze Family Duplex

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
Bed, Bites & Business Rijnhaven Suite

Bed, Bites & Business
Gelegen in Rotterdam Katendrecht is het een fijn hotel met een familiekamer. In de Rijnhaven Suite hebben jullie met 80 vierkante meter (m2) meer dan voldoende ruimte, voor maximaal 4 personen

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
ss Rotterdam familiekamer

ss Rotterdam
Ook gelegen in Rotterdam Katendrecht kun je verblijven in de familiekamer op de ss Rotterdam. Met 24 vierkante meter (m2) is er voldoende ruimte voor maximaal 4 personen.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
Hotel van Walsum Rotterdam Quadruple Room

Hotel van Walsum
Verblijf je in de Quadruple Room in dit hotel? Dan slaap je daar met maximaal 4 personen. Dankzij 32 vierkante meter (m2) heb je met de kinderen of met vrienden voldoende ruimte. Deze kamer vind je op de begane grond en heeft een privéterras.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
H2OTEL Rotterdam familiekamer

H2OTEL
De familiekamer in dit hotel in Rotterdam heeft een oppervlakte van 24 vierkante meter (m2). Er staan bedden voor maximaal 4 personen.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Hotel in Rotterdam met familiekamer

Boek een hotel in Rotterdam met een familiekamer. Dan heb je voldoende ruimte met de kinderen, met vrienden of gewoon voor jullie samen. Bekijk onze suggesties of zoek op de kaart naar de andere hotels met een familiekamer in de havenstad.

Related articles

Hotel in Rotterdam met parkeerplaats

by Mart

Hotel met zwembad in Rotterdam

by Mart