Hotel met zwembad in Rotterdam

Waar vind je een hotel met zwembad in Rotterdam? Die vraag snappen we: het is heerlijk om na een dag in de stad even lekker te ontspannen. Of om je dag goed te beginnen met een paar baantjes, waarna je klaar bent om er tegenaan te gaan.

Daarom hebben we alle hotels met zwembad in Rotterdam voor je op een rij gezet. Of beter nog, we laten je op de kaart precies zien waar je ze kunt vinden.

Let op: In sommige gevallen moet je apart betalen om gebruik te maken van het zwembad, de sauna of de wellness in het hotel. Vraag vooraf even naar de voorwaarden, om verrassingen te voorkomen. 

Fijne hotels met een zwembad

Het hotel met zwembad in Rotterdam heeft natuurlijk nog veel meer te bieden. Daarom hebben we de leukste en fijnste hotels voor je op een rij gezet. Daar kun je zwemmen én je zal er heerlijk slapen en verblijven:

Mainport Design Hotel Rotterdam met zwembad

Mainport Design Hotel Rotterdam
Dit hotel in Rotterdam heeft een zwembad, waar je als gast gratis gebruik van kunt maken. Bovendien vind je er een spa met onder andere een sauna en een gym. Ook die mag je als gast gratis gebruiken, dus daar leggen ze je graag lekker in de watten. Bovendien ligt het hotel in het centrum van Rotterdam, dus stap je zo de stad in (of weer uit). 

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
Inntel Hotels Rotterdam Centre met zwembad

Inntel Hotels Rotterdam Centre
Ook dit hotel ligt in het centrum van de stad, dus de bereikbaarheid is in ieder geval goed. Je mag gebruik maken van dezelfde faciliteiten, namelijk die van het Mainport Design Hotel (hierboven). Dat betekent dat je er als gast gratis gebruik van mag maken. 

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
Carlton Oasis in Spijkenisse

Carlton Oasis
Wil je verblijven in de buurt van Rotterdam, maar hoeft dat niet in (het centrum van) de stad te zijn? Dit hotel in Spijkenisse is dan een goed alternatief. Let wel even op de openingstijden van het zwembad, er wordt ook zwemles gegeven. Je kunt op die momenten wel naar de sauna en gebruik maken van de fitness. 

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Hotels met een zwembad of een jacuzzi

De hotels met een zwembad in Rotterdam helpen je even extra lekker te ontspannen of zelfs te genieten van een sauna. En zoek je een hotel op een andere plek in de stad of ben je gewoon benieuwd naar wat er nog meer beschikbaar is? Bekijk dan ook de hotels met een jacuzzi. Daarin kun je natuurlijk geen baantjes trekken, maar het zorgt er wel voor dat je ’s morgens, ’s middags of ’s avonds even lekker uitgebreid kunt ontspannen.

Hotel met zwembad in Rotterdam boeken

Dus, wil je een hotel met zwembad in Rotterdam boeken? Wij laten je op de kaart graag de verschillende opties zien. Bepaal waar je graag wilt verblijven of kies specifiek voor het zwembad. In een aantal gevallen vind je de hotels gewoon in het centrum van de stad, zodat je er makkelijk komt en overal zo naartoe kunt. Op die manier weet je zeker dat je een heerlijk verblijf tegemoet gaat.

Related articles

Hotel in Rotterdam met parkeerplaats

by Mart

Hotel in Rotterdam met familiekamer

by Mart