Hotel met zwembad in Amsterdam

Je zoekt een hotel met zwembad in Amsterdam. We hebben goed nieuws, dat hebben we voor je! Sterker nog, je hebt de keuze uit meerdere hotels in de hoofdstad waar je ook lekker kunt komen zwemmen. En gaat het je om de omgeving van Amsterdam, dus ook net erbuiten? Dan heb je zelfs nog meer mogelijkheden.

Let op: in sommige gevallen moet je extra betalen voor gebruik van het zwembad. Kijk dit vooraf even na of vraag het na bij het hotel. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.

Fijne hotels om te verblijven met zwembad

Lang niet alle hotels in Amsterdam hebben een zwembad. Toch hebben we een paar fijne opties voor je op een rij gezet. En ben je benieuwd naar alle hotels met zwembad in Amsterdam? Bekijk ze eenvoudig op de kaart.

Dit zijn de fijne hotels in de hoofdstad waarbij een zwembad zit. Dus waar je ’s morgens een paar baantjes kunt trekken of waar je aan het eind van de dag lekker kunt bijkomen in het water:

Zwembad Hotel Jakarta Amsterdam

Hotel Jakarta Amsterdam
Verblijf je in dit hotel in Amsterdam? Dan mag je er gratis gebruik maken van het zwembad, de fitness én de sauna. Dat betekent dat je er een ware wellness van kunt maken én dat je lekker kunt sporten als je dat wilt. Kijk vooraf wel even naar de openingstijden, zodat je niet voor een dichte deur komt te staan. 

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
Zwembad Westcord Fashion Hotel Amsterdam

WestCord Fashion Hotel Amsterdam
Dit hotel in Amsterdam heeft een eigen zwembad, dus daar kun je jouw baantjes trekken of lekker ontspannen na een dag in de stad. Hoe je er ook gebruik van wilt maken, het hotel combineert een mooie ligging in Amsterdam met de fijne voordelen van een zwembad.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
Zwembad Inntel Hotels Amsterdam Landmark

Inntel Hotels Amsterdam Landmark
Ook dit hotel in Amsterdam heeft een eigen zwembad. Dat betekent dat je als gast van het hotel lekker kunt gaan zwemmen, of dat je een aantal baantjes kunt trekken om te sporten en bijvoorbeeld de extra calorieën van het lekkere eten kunt verbranden.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
Zwembad Inntel Hotels Amsterdam Zaandam

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam 
Zoek je wél naar een zwembad, maar vind je het niet zo belangrijk om in (het centrum van) de stad te verblijven? Net buiten Amsterdam vind je dit hotel. Het ligt in Zaandam en heeft een eigen zwembad. Vanuit het hotel sta je met het openbaar vervoer of met de auto natuurlijk snel in de stad. 

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Of met een jacuzzi

De hotels in Amsterdam hebben in sommige gevallen een eigen zwembad. Als je vooral op zoek bent naar de luxe om lekker te ontspannen hebben we nog meer goed nieuws voor je. Dat kan ook in de hotels met een jacuzzi. Een baantje trekken zal er niet gaan, maar je kunt er na een lange dag in de stad wel heerlijk ontspannen. 

Hotel met zwembad in Amsterdam boeken

Jouw hotel met zwembad in Amsterdam boeken: dat doe je heel eenvoudig online. We helpen je ermee op weg, bijvoorbeeld met de kaart met hotels in de stad die een eigen zwembad hebben.

Related articles

Weekendje weg met Kerst. Hoor je de jingle bells al?

by Sabine

Hotel in Amsterdam met eigen parkeerplaats

by Mart