Hotel Jakarta

Er is al veel gezegd en geschreven over Hotel Jakarta Amsterdam by Westcord. En dat is niet zo gek, want het is nou eenmaal een bijzonder hotel, gebouwd met oog voor de toekomst en dat zie je door heel het hotel terug. Duurzaamheid staat voorop. Op de plek waar vroeger de lijndienst naar Jakarta vertrok, verblijf je nu in Hotel Jakarta in een oase van rust met uitzicht op het water en Amsterdam.

Wat een binnenkomer!

Aan de buitenkant van het hotel spat de moderne vibe er al vanaf en dat is binnen niet anders. Nadat je voorbij de receptie bent, heb je echt even moment nodig om de geweldige ruimte in je op te nemen. Je wordt namelijk omringd door een enorme jungle met prachtige planten en palmbomen. Ja je leest het goed, palmbomen. Binnen. Deze groene oase is het hart van het hotel. Het ontwerp van de binnentuin is verzorgd door de Hortus Botanicus in Amsterdam en dat is te zien. Schrik niet als je iemand tussen al het groen ziet. Het pronkstuk van Hotel Jakarta wordt met liefde onderhouden zodat alle planten en bomen in topvorm blijven.

Geniet van je kamer

Wanneer je naar je kamer gaat, kun je twee routes naar je kamer nemen: de durfals lopen over een glazen brug of je volgt de route buitenom het atrium. Bij allebei heb je prachtig zicht op de binnentuin. Bij de glazen brug krijg je er wellicht ook nog knikkende knieën bij. Hotel Jakarta heeft verschillende kamertypes, variërend van superior rooms met een douche tot de WOW Suite. Je vindt ze allemaal op onze site. Alle moderne kamers zijn minimaal 30 vierkante meter en van alle gemakken voorzien. De wanden hebben een warme bamboe-afwerking en stijlvolle elementen waar de link met Jakarta in terugkomt. Wil je ook buiten kunnen zitten? Veel kamers hebben een balkon.

Hotel Jakarta restaurant

En wat denk je van het Hotel Jakarta restaurant? Op de begane grond staat het gastvrije team van Café Jakarta voor je klaar. Je kunt er terecht voor een heerlijke lunch of een diner of drink bij mooi weer een drankje op het terras aan het water. Tip: de huisgemaakte Jakarta ijsthee is een feestje. Het uitgebreide ontbijt wordt ook geserveerd in het restaurant, waarbij er verse gerechten voor je bereid worden en je hebt ook de keus uit een heleboel zoets en hartigs.

Wellness en workouts

Je kunt heerlijk tot rust komen in Hotel Jakarta en je bijvoorbeeld laten verwennen in de spa. Daar kun je verschillende behandelingen boeken en gebruikmaken van de stoomruimtes. De sportfanaten hebben een compacte gym met alles erop en eraan tot hun beschikking. En ben je klaar met sporten of stomen, dan spring je nog even in het zwembad. Lekker dobberen met uitzicht op de naastgelegen plantenweelde.

Nóg een verrassing

Je leest het al, je hoeft je geen moment te vervelen in dit hotel. Dat wordt zorgvuldig plannen als je naast al dit fijns ook nog Amsterdam in wilt. 😉 We hebben je nog niet eens verteld dat je in het hotel ook nog naar een prachtige bar op de achtste verdieping kunt: Skybar Malabar. Je hebt er een prachtig panoramisch uitzicht en dat is helemaal geweldig bij zonsondergang. Ga jij hier binnenkort van genieten?

Hotel Jakarta

Je vindt bij Moonback eenvoudig een kamer bij Hotel Jakarta. Bekijk op de kaart waar het hotel in Amsterdam en boek vervolgens jouw verblijf. De voorpret kan beginnen!

Bekijk Hotel Jakarta

Related articles

Hotel Pilar

by Sabine

Hotel in Amsterdam met eigen parkeerplaats

by Mart