Hotel in de buurt van KMSKA

Een hotel in de buurt van KMSKA, ideaal om dit prachtige museum te bezoeken. Daarbij verblijf je dan ook nog eens in een van de leukste wijken van Antwerpen. Ben je er klaar voor een heerlijke tijd in Antwerpen?

Na een verbouwing en uitbreiding van 10 jaar heropent het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen op 24 september eindelijk weer haar deuren. Wij hebben al een voorproefje kunnen zien en geloof ons: hier wil je naartoe. De toegangstickets zijn nu al te reserveren.

We kunnen ons voorstellen dat je een hotel in de buurt van KMSKA wilt boeken zodat je er optimaal je tijd kunt besteden. Bekijk daarom onze stadskaart waar het museum op centraal staat en je in een oogopslag de hotels in de buurt van het KMSKA ziet. Uiteraard zijn ook alle andere hotels in Antwerpen te zien op deze kaart.

Hotels in de buurt van KMSKA

Hotels in de buurt van KMSKA

Ben je op zoek naar een hotel in de buurt van KMSKA? Vanuit deze drie hotels kun je het museum bijna aanraken. Of nou ja, in ieder geval zien. Wil je meer hotels zien, bekijk dan de complete kaart Antwerpen.

Hotel Pilar
Dit is een hotel waar Antwerpen samenkomt en tot leven komt. Je kunt er heerlijk eten, werken, creëren, winkelen en ontmoeten. Of je geniet er van de mooie kunst aan de muur, die de eigenaar van het hotel zelf maakte.

SHWAY 8
In dit prachtige huis aan de rand van ‘t Zuid is vind je verschillende appartementen. Je krijgt het idee alsof je even in Antwerpen woont. In deze bruisende wijk vind je alles van een heerlijk ontbijt tot een onvergetelijke avond uit. En in de buurt van KMSKA, uiteraard.

Lit d’Art
Het is een van de architectonische hoogstandjes van de stad, ook al ligt het hotel een beetje verscholen in ‘t Zuid. Het is een kleinschalig boetiek hotel in Antwerpen. Onze tip? Boek er de wellness en geniet er van de pure luxe. Kun je een beetje bijkomen van alles wat je hebt gezien in het museum.

Bekijk onze kaart van Antwerpen en vind zo een hotel in de buurt van KMSKA. Maak er een nachtje weg of zelfs een heel weekend van en geniet van alles wat de stad te bieden heeft.

Bekijk de hotels in de buurt van KMSKA

Related articles

Hotel Pilar

by Sabine

Hotel in Antwerpen centrum met parkeerplaats

by Mart