Join crowdfunding

Hotel dichtbij de Melkweg in Amsterdam en andere populaire locaties

Je zoekt een hotel dichtbij de Melkweg in Amsterdam of bij een van de andere populaire locaties. Waar kun je het best verblijven als je naar Carré, de Ziggo Dome of AFAS Live wilt? En hoe zit dat met de Arena en bijvoorbeeld Paradiso, het Centraal Station, de RAI en het centrum van Amsterdam? Wij laten het je zien.

Dichtbij Ziggo Dome, AFAS Live en Arena

Zoek je de hotels dichtbij de Ziggo Dome, AFAS Live en de Arena? Deze drie locaties liggen dichtbij elkaar in Amsterdam Zuid-Oost. Het aanbod fijne hotels is daar helaas (nog) niet zo groot. Dat betekent dat je met hotels op minder dan een half uurtje met het openbaar vervoer waarschijnlijk beter af bent. Dit zijn een paar fijne hotels waar je kunt verblijven, met een goede ov-verbinding naar de Ziggo Dome, AFAS Live en Arena:

XO Hotels City Centre

Paradiso, de Melkweg en Carré

Zowel Paradiso als de Melkweg gelden als populaire poppodia en uitgaanslocaties in Amsterdam. Carré is als koninklijk theater een geweldige bestemming voor een culturele avond uit.

En wil je na de show, voorstelling of het optreden voorkomen dat je weer helemaal naar huis moet reizen? Boek een hotel bij Paradiso, een hotel bij de Melkweg of een hotel bij Carré in Amsterdam.

Paradiso

Dichtbij Paradiso vind je bijvoorbeeld de volgende fijne hotels:

 

Melkweg

Dit zijn onze suggesties voor een hotel dichtbij de Melkweg:

 

Carré

Deze hotels liggen dichtbij Carré:

Hotel Asterisk

Dichtbij de RAI

Kom je voor een beurs, congres of ander evenement naar de RAI in Amsterdam en zoek je een hotel dichtbij deze locatie? Rondom de RAI zijn weinig fijne hotels te vinden. Dankzij goede OV-verbindingen kun je er toch snel zijn vanuit het hotel. Bekijk bijvoorbeeld deze hotels in de buurt van de RAI, dankzij een korte reis met het openbaar vervoer:

 

Dichtbij het Centraal Station

Reis je met de trein naar Amsterdam? Net als wanneer je een hotel zoekt met goede verbindingen voor de bus, tram en metro is een hotel bij het Centraal Station een goede keuze. Dit zijn hotels in de buurt van het station:

Hotelkamer The Noblemen

In en bij het centrum

Tenslotte kies je bijvoorbeeld voor een fijn hotel in of bij het centrum van Amsterdam. De hotels liggen dichtbij het centrum, de aangegeven looptijd rekenen we tot aan De Dam:

 

Hotel dichtbij de Melkweg in Amsterdam en meer

Dus zoek je een hotel dichtbij de Melkweg of in de buurt van een van de andere genoemde locaties? Bekijk ons aanbod of gebruik de kaart met alle hotels in Amsterdam. Dan zie je meteen waar de hotels zich bevinden.

Related articles

Tips voor 24 uur in Amsterdam

by Sabine

Weekendje weg naar Amsterdam

by Mart