Familiekamer: hotel in Amsterdam

Boek een familiekamer in een hotel in Amsterdam en verblijf met het hele gezin. Of kies gewoon voor lekker veel ruimte natuurlijk.

Wij selecteerden de hotels waar je een familiekamer boekt, bijvoorbeeld als je met kinderen reist. Het zijn hotelkamers waar je met drie of vier personen kunt verblijven. Dat kan zelfs in het centrum van de stad, zodat je daarna zo naar de leukste bezienswaardigheden en mooiste plekken loopt.

Hotels in Amsterdam met familiekamers

Wij selecteerden een aantal hotels in Amsterdam met een familiekamer in het centrum van de stad. Ben je benieuwd naar al onze hotels waar je die kunt boeken? Bekijk ze op de kaart.

Dit zijn de hotels in het centrum:

Room Mate Aitana Hotel Amsterdam Family Room

Room Mate Aitana
Een goede keuze is de Family Room. Dankzij 30 vierkante meter (m2) en voldoende bedden is er plaats voor maximaal 3 personen.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
XO Hotels City Centre Amsterdam familiekamer

XO Hotels City Centre
Boek bijvoorbeeld de Triple Room voor drie personen (23 m2) of Quadruple Room voor vier personen (30 m2). 

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
The Albus Hotel Amsterdam familiekamer

The Albus Hotel
In het centrum van Amsterdam vind je bijvoorbeeld de Superb City Room van 24 vierkante meter (m2). Er is plek voor maximaal 3 personen.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
Acostar Hotel Amsterdam familiekamer

Acostar Hotel
Dankzij 25 vierkante meter (m2) heb je in de Family Room voldoende ruimte en bedden voor maximaal 4 personen.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
Melrose Hotel Amsterdam familiekamer

Melrose Hotel
De Souterrain Triple Room in dit hotel in het centrum van Amsterdam biedt plaats aan maximaal 3 personen. De kamer is 25 vierkante meter (m2) groot. Ook de Triple Room is geschikt voor 3 personen. De Quadruple Room is met dezelfde afmetingen zelfs geschikt voor 4 personen.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Familiekamer: hotel in Amsterdam

Je vindt online eenvoudig een hotel in Amsterdam met een familiekamer. Daar verblijf je met de kinderen voor een leuk uitje met het gezin. Of je boekt de kamer voor een beetje meer ruimte, zowel dankzij de vierkante meters als het aantal bedden dat er beschikbaar is.

Bekijk op de kaart bovendien welke Amsterdamse hotels buiten het centrum een familiekamer of een andere ruime(re) kamer aanbieden. Dan boek je eenvoudig het nachtje weg, de paar dagen weg of het weekendje weg in de hoofdstad waar je naar uitkijkt. 

Related articles

Hotel in Amsterdam met eigen parkeerplaats

by Mart

Hotel met zwembad in Amsterdam

by Mart