In Antwerpen naar een hotel met zwembad

Je zoekt in Antwerpen een hotel met een zwembad: dat hebben we voor je! Sterker nog, er zijn meerdere hotels met een zwembad.

Let op: in sommige gevallen moet je bijbetalen voor gebruik van het zwembad. Informeer even naar de voorwaarden, dan kom je niet voor verrassingen te staan.

Tip: ben je benieuwd naar alle hotels in Antwerpen met een zwembad die je bij ons kunt boeken? We hebben ze voor je op de kaart verzameld

Fijne hotels in Antwerpen met een zwembad

De stad en het zwembad, dat gaat natuurlijk niet geweldig goed samen. Daarom vind je de hotels in Antwerpen met een zwembad vooral aan de rand van de stad. Of zelfs net erbuiten. Gelukkig reis je er met het openbaar vervoer of de auto snel naartoe. Zo heb je de luxe van een zwembad én verblijf je dichtbij of zelfs aan de rand van Antwerpen.

Deze hotels hebben we voor je geselecteerd als je zoekt naar Antwerpen én naar een zwembad:

Van der Valk Hotel Antwerpen

Van der Valk Antwerpen
Het Van der Valk Antwerpen hotel is een uitstekende keuze, zowel vanwege het zwembad als vanwege de fijne kamers en het prettige verblijf dat veel gasten er hebben. Je vindt er bovendien een sauna. Dat betekent dat je er helemaal tot rust kunt komen, bijvoorbeeld na een dag in een van de musea in de stad of wanneer je de bezienswaardigheden hebt bezocht.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
Crowne Plaza Antwerpen

Crowne Plaza Antwerp
Dit grote hotel aan de zuidkant van Antwerpen heeft meer dan 200 kamers en is vanwege de vele vergaderruimtes populair onder zakenreizigers. Het hotel heeft een verwarmd zwembad waar je prettig baantjes kunt trekken. Daarnaast kun je gebruik maken van de sauna, stoombad en fitnessruimte.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
Hotel & Congres Ter Elst

Hotel & Congres Ter Elst
Vind je het niet erg om net buiten de stad te verblijven, in dit geval in Ter Elst? Ook dit is een populair zakenhotel, waar veel gasten slapen die conferenties bezoeken. Het hotel is net buiten Antwerpen gelegen, maar heeft wel een fijn zwembad. Houd er rekening mee dat je extra moet betalen voor gebruik van zowel het zwembad als de wellness die er beschikbaar is.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Lekker bijkomen na een dag in de stad

En zoek je ín Antwerpen een hotel met zwembad, het liefst gelegen in het centrum? Kijk bijvoorbeeld ook naar de hotels met een jacuzzi. Daar kun je weliswaar geen baantjes in trekken, maar wel lekker ontspannen na een dag in de stad. 

Vergelijk op die manier de hotels aan de rand van de stad en net erbuiten mét zwembad met die in de stad, maar zonder zwembad. We helpen je graag een fijn hotel te vinden, waar je een heerlijke tijd in Antwerpen zal hebben.

In Antwerpen een hotel met zwembad boeken

Het hotel in Antwerpen met zwembad boek je eenvoudig online. Bekijk de kaart met de hotels die ook een zwembad hebben. Of zoek naar een fijn hotel en bezoek bijvoorbeeld een openbaar zwembad. Zo kun je jouw twee voorkeuren toch combineren, ook als je niet meteen een hotel ín de stad vindt waar je ’s middags lekker in het zwembad duikt.

Related articles

Hotel Pilar

by Sabine

Hotel in Antwerpen centrum met parkeerplaats

by Mart