5 tips om je zomer(vakantie) nóg leuker te maken

Het is op dit moment voor veel mensen volop zomervakantie en de uitagenda’s puilen uit van de activiteiten. We delen graag een selectie met je van wat er te doen is in de steden die op Moonback staan. Alvast veel plezier!

UtrechtLa Vuelta
Je leest het goed, de Ronde van Spanje doet ons land aan. Op 19 augustus is Utrecht het decor van de eerste etappe, de ploegentijdrit. Op 20 augustus eindigt de tweede etappe aan het eind van de middag op het Utrecht Science Park.

AmsterdamPluk de Nacht Filmfestival
Van 17 t/m 27 augustus kijk je buiten film op een fantastische plek aan het IJ. Bestel vooraf je strandstoel inclusief drankje, kies een plekje en geniet van de film.

DelftDelfts blauw van jou
Je kunt in Delft natuurlijk niet om het Delfts blauw heen. Op 17, 19 en 21 augustus tussen 12:00 en 16:00 kun je je eigen Delfts blauw maken in Museum Prinsenhof. Wie weet zien we jouw werk ooit wel terug bij Tussen Kunst & Kitsch…

RotterdamAll you can Art
Ook in Rotterdam kun je kunstig in de weer tot en met 28 augustus. Altijd al met eigen werk in een museum willen hangen? In het open atelier van de Kunsthal heb je de mogelijkheid om mee te werken aan een organisch groeiende tentoonstelling.

Antwerpen3 expo’s FOMU
In het FotoMuseum zijn op dit moment maar liefst 3 expo’s die je insprireren. Diana Markosian neemt je met Santa Barbara mee naar haar jeugd en haar migratieverhaal. De overzichtstentoonstelling van het werk van Bertien van Manen laat het dagelijks leven van Nederland tot China zien en Alexey Shlyk & Ben Van den Berghe gaan met Backspace in op het effect van de coronamaatregelen op fotografen en kunstenaars. Oh, en vergeet niet een munt van 2 euro mee te nemen voor de retro fotocabine in de hal. Heb je meteen een mooi aandenken aan je tripje Antwerpen. 😉

Deze informatie deelden we eerder in onze nieuwsbrief. Wil je ook onze tweewekelijkse nieuwsbrief ontvangen, meld je dan aan.

Related articles

Een weekendje naar Delft

by Sabine

Weekendje weg met Kerst. Hoor je de jingle bells al?

by Sabine