Rechtstreeks aangesloten hotels en B&B’s

Hotels en B&B’s die op Moonback vermeld willen worden, starten met het aanmaken van een account in onze Partner Portal. Hierin maken zij vervolgens zelf een pagina aan met de informatie over hun accommodatie. Daarnaast koppelen ze hun kamerbeheersysteem rechtstreeks aan ons systeem. Zo is het aanbod van kamers op Moonback altijd up-to-date.

Een deel van de accommodaties op Moonback is niet rechtstreeks gekoppeld, maar afkomstig uit een externe hoteldatabase. Dit soort databases stelt boekingssites in staat snel veel accommodaties aan te bieden. Ook Moonback maakt hier dus gebruik van. Zo hebben we voor jou in alle steden waar we actief zijn een breed en gevarieerd aanbod.

Waarom rechtstreeks aansluiten?

De accommodaties uit de externe database profiteren nog niet van de manier van zakendoen van Moonback: onze lagere commissies, onze eerlijke voorwaarden en de grotere ruimte voor accommodaties om hun gastvrijheid te tonen.

Wanneer deze hotels en B&B’s zich rechtstreeks aansluiten, dan hebben ze deze voordelen wél. Ze zijn dus van harte welkom! We bieden ze een alternatief waarbij onze missie voor een socialere platformeconomie ook hun missie wordt.

Vertegenwoordig je zelf een hotel of B&B?

Wil je met jouw accommodatie ook profiteren van de voordelen van Moonback? Kijk dan op onze informatiepagina voor hotels en B&B’s.

Info voor hotels en B&B's

Related articles

Een weekendje naar Delft

by Sabine

Weekendje weg met Kerst. Hoor je de jingle bells al?

by Sabine